fredag 10. oktober 2008

Hysterisk morsomt!

Det var en kveld i den snuskete måneden oktober at den makrellaktige Martine og den hårete Guro satt og hørte på klumpete musikk på den bjeffete radioen. Da sa plutselig begge jentene med de horete stemmene sine: "la oss ta en tur til byen!" Da de to superfantastiske jentene kom til bussen så de to kyssende negere. "Jeg elsker negere" sa den brifete Guro, som allerede var i gang med å løpe etter de sprengkåte negerne. Da fant plutselig Martine ut at den interesante gutten ved siden av henne sjekket henne opp. Den kvisete Martine var ikke interesert og begynte heller å løpe etter Guro som allerede var kommet ett stykke. 

Da de to mammadaltene jentene endelig kom på den transeksuelle bussen var begge to utslitte etter den impotente løpeturen. De sovnet begge i de frodige buss-setene, og våknet av at de impulsive negerne sto over dem og prøvde å gjøre seg forstått. Begge de to freidige jentene skvatt opp og begynte å brøle høyt på de fruktbare negerne. Da det endelig gikk opp for dem at de var i den loete byen gikk de gudfryktige ut på gaten. De løp elegant mot den nærmeste nattklubben og begynte å snuse på den piercede vakten. De to oversminka jentene hadde ikke de skranglete legetimasjonene med seg. De var ikke 18 heller og den våte vakten ville naturligvis ikke slippe dem inn. 

Men de to sleipe jentene ville ikke gi seg med dette. De tenkte perverst og begynte å lete etter en annen kanibalsk plass de kanskje kunne få slukt seg inn. De gikk rompedaskende rundt i byen og dreit. Etter en muslimsk stund kom de på at de heller ville hjem til de silkeaktige fetterene. Da kunne de kravle natten lang. Men for å komme seg hele den kamuflerte veien hjem måtte de tenke ut noe homsete. For å klare dette måtte de finne de mjauende negerene igjen. De måtte da ha noen kremete ideer om hvordan jentene kunne få dette til. Og Guro hadde enda perverst mye lyst til å fingre dem. Men dette fant de ut at ville bli psyko vanskelig, siden de ikke hadde peiling i de sveisene hodene deres om hvor negerene pleide å krasje. Derfor gikk de pelsete hjemmover i håp om å kunne knulle de elskelige fetterene som ventet løse hjemme.

Men den boltrende veien viste seg å være grøsselig lang. Da de hadde kommet et kanondigert stykke på vei fant de ut at de smiskende fetterene kunne få de siamesiske rævene sine opp av den skammløse sofaen og hente dem i den velformede bilen de hadde fått av Trond Breen. De ringte dem med den spermende telefonen og etter en miniliten periode kom de girende. "Så sprellende deilig, nå trenger vi ikke gå lenger", sa Martine. "Seff kommer vi fresende, dere er jo så lattermilde", svarte den spyttslikkende fetteren. "Weeeee!", ropte Guro og løp trippende inn i bilen. De tre guttene hørte på rungende, smulene musikk. Da de begynte å kjøre kom sangen "Ja, vi elsker dette landet" ut av de krølla høytalerene, og alle strippet for livet. 

Da de red kameler opp i den bulkete oppkjørselen satte guro og slikket en av fetterne. Martine derrimot var i full gang med å spanket den andre. Den tredje skvisende fetteren satt alene å drakk. Etter en lynkjapp halvtime gikk de inn i stuen på den slimete leiligheten fant de ut at Barakk Obama satt i sofaen å klinte med Bjørn Eidsvåg. De to nyfiserte jentene ble nesten overbegeistret, men fetterne forklarte at de to deprimerende mennene selvfølgelig var innvitert. Dette var selvfølgelig ikke en del av den erotiske planen til de to jentene, men de hadde ikke så mye valg om de ville daske. Da den ene fetteren som allerede var seksuelt opphisset kom bort å sa at han ville nappe i løken til begge samtidig ble de begge klissete. De befølte den spermete fetteren og fløy som en vind ut døren. De andre fetterne gikk bort til den selvlysende Obama og stakk ham i storetåa for å trøste analene sine.

Dette er altså en adjektivhistorie, der også andre ord var utelatt (som verb, sinnstilstander, tidslengder, kjendte personer, sanger osv) Laget av Guro og Martine=)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bare å kommentere :)